Uitnodiging: Bezoek Sharp Electronics Corporation tijdens InfoComm 2017

Beste redactie,

Sharp toont een uitgebreid assortiment displays voor professioneel gebruik op InfoComm 2017. Het bedrijf is tijdens InfoComm (van 14 t/m 16 juni in Orlando, Florida) te vinden op stand #3401.

Mocht u of een redactiegenoot InfoComm bezoeken, dan nodigen we u graag uit op de stand van Sharp. General Manager Sid Stanley van Sharp Information Systems Europe is op de stand aanwezig om u te ontvangen en uw vragen te beantwoorden. Hij kan u meer vertellen over het nieuwe productassortiment en over de toekomstplannen van Sharp Visual Solutions in Europa.

Digitale informatievoorziening
Sharps assortiment voor digitale informatievoorziening verandert flink dankzij nieuwe hardware, software en samenwerkingsverbanden met externe softwareproviders. Op InfoComm toont Sharp diverse zeer heldere PN-R-schermen, waaronder de 70 inch LCD-monitor, de PN-R706, die voor het eerst te zien is op een grote show.

Daarnaast laat Sharp een nieuwe lijn betaalbare grootformaatschermen zien, de PN-Q-serie. Deze zijn speciaal ontworpen voor vergaderruimtes en commerciële displaytoepassingen. De Full HD-schermen zijn verkrijgbaar in formaten oplopend van 60 tot 90 inch en beschikken over de unieke UV²A-technologie van Sharp.

Op de stand is te zien dat de Sharp-monitoren beschikken over een Mini-OPS-uitbreidingsslot, waarmee gebruikers extra toepassingen kunnen toevoegen. Mini-OPS is een moderne en compactere uitvoering van OPS dat Sharp heeft ontwikkeld in samenwerking met Intel. Het is de basis voor drie nieuwe modules: de PC-, de Wireless- en de HDBaseT-module. De toekomstbestendige, highspeed connectoren ondersteunen onder meer de overdracht van 4K-content.

Daarnaast opent het bedrijf met haar platform voor Android, het Sharp Open Architecture Platform, de deuren voor externe softwareproviders. Het platform combineert Sharps hardware en SoC-omgeving met zowel eigen software, als software van andere aanbieders. Sharp laat al weten onder meer een samenwerking met softwarebedrijven als Citymeo, Grassfish, Videro en Easyscreen te zijn aangegaan.

Interactieve displays
Een gedeelte van de Sharp-stand zal gewijd zijn aan interactieve producten voor in vergaderruimtes, trainingsfaciliteiten en klaslokalen. Een voorbeeld is het 40 inch interactieve Big Pad-scherm dat speciaal ontworpen is voor gebruik in kleine vergaderkamers en digitale informatievoorziening, de PN-40TC1. Het touchscreen beschikt over P-Cap Capacitive Touch-technologie en combineert alle voordelen van zijn grote Big Pad-broer met een kleiner schermformaat. Hierdoor is het interactieve scherm ideaal voor het samenwerken in kleine groepen. Sharp belooft dat het schrijven op de Big Pad-displays even natuurlijk voelt als schrijven met een pen op papier.
We zijn benieuwd of u van plan bent de beurs te bezoeken en zo ja, of we u van meer informatie kunnen voorzien. We horen in dat geval graag van u!

Alvast bedankt voor uw reactie.
Met vriendelijke groet,
Hanneke van Heijster namens Sharp Electronics Benelux

×